Tevi noteikti interesēs
- Marinēti šampinjoni vien 10 minūtēs: ātra uzkoda, kura iepriecinās negaidītus viesus
- Ķīniešu horoskops nedēļai no 8. līdz 14. decembrim; Sunim produktīva nedēļa, bet Žurkai jaunas iespējas
- Labākais Žuljēns ar sieru, ko man gatavoja mans draugs no Francijas: ļoti garšīgs un sātīgs ēdiens
- Uz svētku galda ir tik daudz ēdienu, bet Jaungada salātu “Svaigums” viesi vienmēr apēd vispirms — tik vienkārši un garšīgi
- Kādas dekorācijas jāiekarina Ziemassvētku eglītē, lai vēlēšanās un sapņi piepildītos
- Atnācu no ”Maximas” mājās un vīrs ļoti neapmierināts, kur es tik daudz pārtikā esmu atkal iztērējusi – tad es nolēmu rīkoties







